Saturday, 8 December 2012

Alhamdulillah ~ Akhirnya !

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh :D
HOHO , lame betul tak update blog .
Cerita yang nak diceritakan banyak , tapi tangan tak rajin nak meng-update .
Lagy-2 tengah busy menonton Running Man . Kekeke ~

Okay lahh , mehh lee teman menceritakan cerita yang dah nak dekat basi nii ~

Gambar yang diambil sendiri takde sebab Camera rosak ~

Okayy , nampak tak gambar dekat atas tuu ? *Mestilahh nampak . =.=
Alhamdulillah , Akhirnyaa berjaya jugakk Auni dapatkan CD nii .
Penat mencari merata-rata tempat .
Rupa-rupanyee dekat Giant Tambun tuu ade jual .

First time pegy kedai tuu takde lagyy .
Tetibee tergerak pulak hati nak pegy tengok masee hang-out dekat kengkawan .
Sampai-sampai dekat kedai tuu , terus ambik and terus beli . Kekeke ~

"Selalu nyaa orang beli yang Hafiz Hamidun punya , sebab diorang tak berapa nak kenal Imam Muda Najdi nii" akak kedai tuu cakap.
"Ohh , sayee dah adee CD Hafiz Hamidun tuu" Auni pulak cakap.
"Ohh , sekolah lagi ke ?" sambung akak tuu .
"A'ah , dekat Ulu Kinta," Auni jawab.
"Ohh , akak ingatkan kamu cikgu tadi," Akak tuu cakap.

Waduh-3 , nasib baik dah selalu dengar ~

"Ohh , ingatkan pelajar UIA,"
"Laa, ingatkan dah Form 5,"

Tak kesah lhaa .
Allah dah bagy , terima jee .
Jangan nak merungut ~

Okaylahh , END of the story ~
Tuu jee nak cerita .

Choww ~
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh :D



All Outstanding ' L I K E ' (:

0 Orang Korek Rahsia Aunieyy:

Post a Comment

CopyRight © Segala Yang TerConteng Dekat atas hak Milik Auniey Rhafie