Sunday, 9 December 2012

Untuk kesekian kalinyaa .....

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh :D
HOHO , Auni kini kembali untuk post yang kedua buat hari ini ~

Okayy , this time Auni nak cerita tentang PUDING KARAMEL yang dibuat buat kali ke berapa ntah .

Mesti korang pelik kenapa dah banyak kali buat , tapi kali nii baru nak cerita .

Jawapannya adalah sebab puding-2 sebelum nii tak berapa nak cantik rupanyaa ~
Lagipun asyik lupa jee nak update ~ biasalahh , banyak makan semut ~ =.=

Okayy , nah tengok pudingnya . Disebabkan diambil dengan Kamera handset cabok Auni , gamboo nyee tak berapa nak cantik ~ :D

hoho , pelik kan gambo nii ~

Puding yang Auni buat kali nii lebih sedap + creamy + lembut dan terlebih manis ~ erkk ~
Resepi nyaa diambil dary bloger Arzizilin .

Korang try lahh buat . InsyaAllah menjadi :D

Okayy , tuu jee .
Choww .
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh ~


All Outstanding ' L I K E ' (:

0 Orang Korek Rahsia Aunieyy:

Post a Comment

CopyRight © Segala Yang TerConteng Dekat atas hak Milik Auniey Rhafie